26 marzo 2000

Italia al dente + 4: il resoconto - The report

Dus hoe is dit eerlijk?
Heel goed, zou ik zeggen.

Onze stand was rijk, met vele uitstekende producten, en met een goede locatie (de eerste straat rechts na de ingang van de beurs).
Sinds de eerste dag heb ik, Francis en zijn vrouw Pia wij gerealiseerd ... dat we te kort: we hadden veel van de producten te zien, voor het proeven en de verkoop, en we wisten niet wat te doen ...! Gelukkig is de kleine Giulia (5 jaar) heeft ons geholpen om de koffie ... ;-)

In de middag kwam de versterkingen die zeer eenvoudig werk.

Een vreemde aangename Frenzy was op de stand, omdat de Nederlandse bezoekers eisten!
Zij zijn niet de inhoud te kijken of smaak, ze wilden om te lezen over alle producten en ze waren zeer attent en goed geïnformeerd.

Het vlechten van Santa Croce di Magliano is een product dat heeft de grootste nieuwsgierigheid.
We hebben meer dan twee kilo, maar na een paar uur waren ze bijna allemaal klaar, ik had te verbergen wat bleef na de aanslag in de koelkast voor de volgende dag.
Je zult niet geloven hoe vaak ik moest zeggen "Het spijt mij hebben we meer te verkopen, hebben we alleen bereiken voor de proeverij ... Volgende keer zullen we beter voorbereid!

Hoe zit het met de andere producten (kaas en olie Parco dei Buoi van Timperi en Oleificio Molisano, gekonfijt Biosapori en Oasis van de Zon, de wijn Catabbo, koffie Domingo) zijn zeer tevreden en zijn verkocht zeer goed ook.

De Nederlandse wilde kopen en bemonstering!

In wezen alle 6 kwintaal van goederen beschikbaar zijn verkocht.


Bovendien, 2 presentaties van Carrese San Martino werden gemaakt in de film kamer.


Het publiek hoorde presentaties tonen steeds meer belangstelling. Zelfs Onno Kleyn, een van de belangrijkste gastronomische Nederlandse journalisten zag de presentatie. Misschien Onno is het bijwonen van de Carrese, 30 april volgend jaar.

Ook veel Nederlandse reisbureaus en home cinema, zoals een documentaire te schieten op ons, een bezoek aan de stand. Ik denk dat we zullen zien goede dingen ...

Werden verdeeld, ook honderden dvd's, gidsen en brochures in het Engels op de Nederlandse Molise en velen hebben de wens geuit voor een bezoek aan ons in Italië.


En wanneer zij zullen worden in goed gezelschap, want zo veel van hun landgenoten hebben al een tweede huis gekocht in Molise ...

Nessun commento:

Posta un commento